JADŁOSPIS


Poniedziałek 09.03 Wtorek 10.03 Środa 11.03 Czwartek 12.03 Piątek 13.03

Śniadanie 8:30
Kakao (7). Herbata owocowa. Chleb pszenno-żytni z masłem i szynką drobiową (1,7). Chleb pszenno-żytni z masłem i dżemem truskawkowym (1,7). Ogórek kiszony. Herbata czarna z cytryną. Mleko (7). Chleb pszenno-razowe z masłem i salami (1,7) . Bułka z masłem i twarożkiem (1,7). Papryka. Zupa mleczna z ryżem (7). Herbata czarna z cytryną. Chleb żytni z masłem i serem żółtym (1,7). Chleb pszenno-żytni z polędwicą sopocką (1,7). Pomidor.
Herbata poziomkowa. Mleko (7). Stół szwedzki: chleb, masło, ser żółty, kiełbasa żywiecka, pomidor, papryka czerwona, ogórek (1,7). Mleko (7). Herbata czarna. Chleb pszenno-żytni z masłem i pastą mięsną (1,3,7). Chleb żytni z masłem i powidłami śliwkowymi (1,7). Rzodkiewka .

Drugie śniadanie 11:00
Jabłko. Herbata poziomkowa.
Gruszka konferencja. Herbata miętowa.
Banan. Herbata pomarańczowa. Mandarynki. Herbata malinowa. Pomarańcza. Herbata wiśniowa.

Obiad 13:00
Rosół z kury z makaronem (1,7,9). Pulpety w sosie pomidorowym (1,3,7). Ziemniaki. Buraczki. Woda niegazowana. Zupa ze słodkiej kapusty z ziemniakami (9,7,1). Gulasz wieprzowy w ciemnym sosie cebulowym (1,7). Kasza pęczak (1). Surówka z selera i ananasa (7,9). Woda niegazowana. Zupa brokułowa z makaronem (1). Schab pieczony z ziołami (1,3). Ziemniaki. Surówka z kapusty pekińskiej z brzoskwinią (7). Woda z cytryną i miodem. Zupa jarzynowa z ziemniakami (1,7,9). Potrawka z kurczaka (1,7,9). Ryż. Surówka z marchewki i jabłka. Woda niegazowana. Zupa krem z pora z grzankami (9,7,1). Ryba na parze (1,3,4,7). Ziemniaki (7). Surówka z kiszonej kapusty, jabłka, marchewki i pietruszki. Woda niegazowana.

Podwieczorek 15:00
Serek „Pyszny” waniliowy (7). Herbata malinowa.
Koktajl mleczny bananowy (7). Herbata czarna z cytryną.
Wafle ryżowe i jabłko. Herbata wiśniowa.
Jogurt owocowy (7). Herbata zielona. Owoce suszone. Herbata pomarańczowa.